ELITE | STÄLLBAR X

84,240 kr 58,990 kr

Elite Sängar logga

Ställbar kontinentalsäng! Dubbelfjädrande progressiva pocketresårer i världsklass.

Måste provas!

Elitesängar 20 år garanti

Nollställ

Det är med stolhet vi kan presentera Elite Exclusive Ställbar X. Stjärnan i Elitesängars breda sängsortiment sticker ut på alla sätt och vis. Genom sin moderna elegans har dom skapat en exklusiv möbel till hemmet med unika egenskaper för en estetisk, rofylld och ergonomisk riktig sömn. Med deras tystgående motorer ställer du sängen i det läge som kroppen förtjänar. Från läsning till sömn får man det bästa av två världar.

Hantverket är uppbyggt på materialval av yttersta kvalitet. Med extra höga och dubbelfjädrande resårer har vi skapat ett system som fångar upp varje tryck individuellt och ger en känsla av att man svävar. Konstruktionen gör också att sängen ges en formstabilitet av yttersta klass.

Genom att Elite använder smartfiber i varje beståndsdel andas sängen och leder bort fukt och värme från din kropp. Grunden för en god sömn där din egen kropp får bestämma förutsättningarna och reglera temperaturen. Som ytfinish har vi valt Softfoam. Ett material som genom unika egenskaper släpper igenom luften och samtidigt ger en mjuk och avlastande yta.

Möbeln vilar på en solid grund där råvara och hantverk borgar för en stabil ram. Sängen är uppbyggd på material av högsta kvalitet.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Etiketter: , ,