ELITE | EXCLUSIVE STÄLLBAR

Från: 28,560 kr19,990 kr

Elite Sängar logga

Nollställ

Exclusive ställbara säng förenar modern design, individanpassad funktion och komfort av yttersta klass. Med ett högkvalitativt system där varje fjäder fångar upp allt tryck individuellt ges känslan av en säng med flera resårer. Elite sängar har i denna säng samlat all deras senaste teknik i en beståndsdel. Med deras tystgående motorer ställer du sängen i det läge som kroppen förtjänar. Från läsning till sömn.

Som ytfinish har Elite valt Softfoam. Ett material som genom unika egenskaper släpper igenom luften och samtidigt ger en mjuk och avlastande yta.

Möbeln vilar på en solid grund där råvara och hantverk borgar för en stabil ram. Sängen är uppbyggd på furu av högsta kvalitet. Virkets formstabila egenskaper i kombination med fingerskarvade hörn ger tyngd, hållbarhet och enstabilitet utöver det vanliga.

Elite sängar genomsyras av nytänkande och innovation. Anpassad funktion i alla dess delar och därför ingår vår Multificka i din Exclusive ställbar. En lika enkel som smart förvaring för både din sladdlösa fjärrkontroll och din läsplatta där nederdelen rymmer en ingång för din laddningskabel. Multifickan finns givetvis som tillval för samtliga modeller.

 

TRÅDLÖSFJÄRRKONTROLL INGÅR:

STANDARDFÄRGER:

STANDARDFÄRGER:

STANDARDSTORLEKAR

Längd: 200 eller 210 cm Bredd: 80, 90, 105, 120  cm

Kan även måttbeställas i andra storlekar mot en extrakostnad. Finns i hårdheterna medium, fast och extra fast.

Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Taggar: , , ,